Black Friday Tøj – BY GARMENT MAKERS

Black Friday 2021

Få adgang til vores tilbud før alle andre

Tilmeld vores nyhedsbrev og få flere tilbud på Black Friday.

Tilmeld dig direkte her

* Skal udfyldes

Kan du ikke vente?

Fortsæt med at shoppe her

Black Friday hos By Garment Makers

Vores Black Friday tilbud er målrettet mænd. Det betyder, at du som mand kan købe dit BLACK FRIDAY herretøj her på siden og finde alt, hvad du skal bruge.

Har du brug for nyt herretøj kan du derfor gøre dit BLACK FRIDAY tøjkøb her hos By Garment Makers.

 

Et ekstra plus ved at gøre dit BLACK FRIDAY tilbud her på siden er, at alt herretøj hos os er bæredygtigt og alt er GOTS certificeret.

Black Friday herretøj tilbud til mænd

På Black Friday har du mulighed for at finde rigtig mange forskellige former for bæredygtigt herretøj hos os.

Du vil på Black Friday kunne gøre et kup på nyt vintertøj til hele din herretøjsgarderobe

 

Du vil kunne finde Black Friday tilbud på herretøj i alle kategorier af herretøj.

Se efter Black Friday tilbud i en af følgende kategorier: t-shirts, sweatshirts, strik, skjorter, jakker, bukser eller shorts.

Hvis du bruger kategorierne ovenfor vil du nemt kunne sortere vores Black Friday tilbud, så du får vist netop de herretøjsprodukter, der er relevante for dig.

Gør et kup på bæredygtigt herretøj på Black Friday.

Når du handler på Black Friday, bør du se dig lidt for.

Det er nemlig ikke alle web shops, der er lige reelle i forhold til deres tilbud. Nogle sætter førprisen gevaldigt op, så det kommer til at ligne, at der er et meget bedre tilbud, end der egentlig er.

 

På By Garment Makers er alle vores førpriser 100% reelle priser, så du er sikker på, at du får den rabat, som du regner med.

For os er ordentlighed en selvfølge. 

 

Vi har valgt at gøre det enkelt for dig, så alle Black Friday tilbud er ens, du får nemlig 25% rabat på alt herretøj på Black Friday

Vi har desuden valgt at give dig mulighed for at handle vores Black Friday tilbud allerede fra torsdag 25. november kl. 20.00 og helt frem til søndag den 28. november kl. 23.59

Køb dine julegaver på Black Friday til dig selv, dine venner eller din familie.

 

Det er måske slet ikke dig selv, som søger efter et Black Friday tilbud på herretøj. Det kan være, at du leder efter en tøjgave til en anden?

Black Friday er en oplagt mulighed for at finde et godt tilbud på herretøj til såvel dig selv, dine venner eller din familie.

Bæredygtig Black Friday herretøj

Med 25% rabat på Black Friday, kommer du til at spare rigtig mange penge på årets julegaver. Black Friday er i år den 26. november. Black Friday er blevet en stor udsalgsdag, også i Danmark. Black Friday kommer fra USA, hvor den altid falder dagen efter den amerikanske Thanksgiving. Thanksgiving er ved lov i USA fastlagt til at være den fjerde torsdag i november.

Vi har hos By Garment Makers besluttet, at du ikke kun kan købe Black Friday tilbud på vores bæredygtige og GOTS certificerede herretøj fredag den 26. november

Vi starter Black Friday tilbuddene allerede torsdag den 25. november kl. 20.00 og du kan købe de mange tilbud frem til søndag den 28. november kl. 23.59

Husk der er 25% på alt herretøj alle 4 dageMulighed for at bytte Black Friday indkøb.

Alle varer købt på Black Friday kan byttes frem til 15. januar 2022. Hermed er du sikret bytte- eller returret også på dine julegaver.

Tilmeld vores nyhedsbrev og få flere tilbud på Black Friday.

* Skal udfyldes