CSR OG BÆREDYGTIGHED

CSR OG BÆREDYGTIGHED

Hvad er CSR?

 

CSR eller Corporate Social Responsibility er betegnelsen for virksomheders arbejde med at integrere sociale og miljømæssige hensyn i deres forretningsaktiviteter og i deres interaktion med interessenterne - virksomheden samfundsansvar.
Virksomheder med CSR praksis skal være økonomisk levedygtige, have en positiv indvirkning på samfundet og respektere og bevare miljøet.
Der findes ikke "kun én måde" at praktisere CSR. I dag handler det mere om at integrere CSR-praksis i din virksomhed på en måde, der er i overensstemmelse med dit brand DNA - det der omfavner hvad du gør og hvem du er.
På mange fabrikker i modebranchen arbejder folk stadig mange timer, ofte underbetalt, under uværdige forhold og er ofte fattige, unge og uuddannede.

CSR og BY GARMENT MAKERS

 

Hos BY GARMENT MAKERS er tøj producenternes arbejdsvilkår af stor betydning. Hos BY GARMENT MAKERS føler vi os forpligtet overfor vores tøj producenter. Vi besøger vores produktionsanlæg regelmæssigt for at sikre at arbejderne bliver passet godt på, hvad angår deres arbejdsvilkår og velfærd generelt. De nøje udvalgte fabrikker producerer etisk, ansvarligt tøj under sikre og sunde arbejdsforhold og betaler tøj producenter lovlige lønninger. For at være tro mod BY GARMENT MAKERS' grundlæggende principper og for at sikre at alle vores leverandører er socialt ansvarlige, investerede vi i at opnå den højeste standard for certificering inden for mode, GOTS.

Slow fashion og kvalitet

 

Vores fokus på høj kvalitet og holdbare produkter er en anden tilgang til at tænke på miljøet – at skabe 'slow fashion', mode der holder og kan bruges i flere sæsoner. 
'Slow fashion' er bevægelsen af at designe, skabe og købe tøj af høj kvalitet og lang levetid. Det tilskynder til langsommere produktionsplaner, rimelige lønninger, lavere CO2-fodaftryk og næsten ingen affald.


GOTS certificering

 

GOTS-certificeringen kræver de strengeste miljømæssige og sociale retningslinjer af fabrikker og brands for organiske fibre, der certificerer hvert produktionstrin af tøjet, fra dyrkning og høst af økologisk bomuld indtil tøjet når ud til kunderne.
Læs mere om vores GOTS certificering.

Mindre skadeligt tøj

 

Hos BY GARMENT MAKERS, mener vi at fremtiden kræver en anden og bedre tankegang af os alle. Forbrugerne skal se mode og de valg vi træffer indenfor fashion som et miljømæssigt og socialt ansvar til at skabe et renere miljø.

Træf de rigtige valg

 

BY GARMENT MAKERS anbefaler, at du sælger dit brugte BY GARMENT MAKERS tøj til genbrugsbutikker eller give det væk til folk, der har mere brug for det. At skabe og købe etisk tøj er et fælles ansvar.
At træffe en bevidst beslutning om at købe bæredygtigt herretøj vil have en betydelig indvirkning på planeten og menneskene på den.